Könyveink

Vásárlás menete

Megrendelés, számlázás 

Webáruházunkban kiadványaink mellett szerepel a fogyasztói ár, illetve az internetes, kedvezményes ár, melyet Ön az adott termék megrendelése esetén fizet.
Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag magyarországi címre áll módunkban csomagot küldeni!

1.) Webáruházunkban regisztrált látogatók vásárolhatnak. Regisztrálni a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatti „Regisztráció” feliratra kattintva lehet. (Kérjük, olyan felhasználónevet válasszon, amely nem tartalmaz ékezetes és speciális karaktereket, valamint szóközt.) A regisztráció aktiválása e-mailben történik. Ezt követően a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatt a választott felhasználónév és jelszó megadása után a „Belépés” feliratra kattintva tud bejelentkezni.

2.) A megrendelni kívánt terméket a példányszám megadása után a "Kosár" ikonra kattintva választhatja ki.

3.) A kiválasztott termékek a Főmenüben található „Kosár”-ba kerülnek, ahol módosíthatja a megrendelés darabszámát vagy eltávolíthatja azt.

4.) A „Vásárlás”-ra kattintva kérjük ellenőrizze személyes adatait! Amennyiben változtatni szeretne számlázási, vagy szállítási címén, azt az Adataim/ Adataim módosítása menüpontban teheti meg. Ezt követően a „Tovább” feliratra kattintva kiválaszthatja, hogy rendelését személyes átvétellel, vagy utánvéttel kívánja átvenni.
Az utánvételes csomagokat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szolgáltatásával juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj egy részét Kiadónk átvállalja, így a rendelés értékétől függően 0-6999 Ft-ig 990 Ft. Amennyiben a megrendelt kiadványok kedvezménnyel csökkentett összege eléri a 7000 Ft-ot, teljes mértékben átvállaljuk a szállítás költségét, vagyis 7000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.
Személyes átvételre a Kiadó irodájában (1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség, előzetes, telefonon történő időpont egyeztetés után. Az értesítést követő 14 naptári napon belül veheti át megrendelését, azt követően törlésre kerül.

5.) Ezt követően kiválaszthatja a Fizetési módot. A kiválasztott termékek és szállítás ellenértékét előre utalással is rendezheti, ekkor az átutalt összeg bankszámlánkra történő megérkezése után indítjuk el csomagját.

Adataink az előre utaláshoz:
Trivium Kiadó Kft.
Számlaszámunk: OTP 11711041-20423472
Adószám: 14456301-2-43

Amennyiben előre utalással vásárol, kérjük, a közleményben feltétlenül tüntesse fel a regisztrációnál megadott nevet és a megrendelés dátumát!

Utánvét választása esetén jelenleg készpénzes fizetésre van lehetőség a személyes átvétel, vagy a futárral történő kiszállítás során.

6.) A "Megrendelés" gombra kattintva befejezheti megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva elállhat a megrendeléstől. Minden megrendelésről tételes visszaigazoló e-mailt küldünk. Kérjük, amennyiben nem kapja meg visszaigazoló levelünket, jelezze azt ügyfélszolgálatunknak a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen.

7.) Rendelésének feldolgozását követően általában 2-4 munkanapon belül feladjuk rendelését. Amennyiben a termékre többet kell várnia, e-mailben értesítjük.
Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a regisztráció során megadott telefonszámon, vagy e-mailben értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
Kérjük, hogy gondosan töltse ki, illetve ellenőrizze adatait, és szükség esetén módosítsa azokat!

A webáruházunkból elküldött megrendelésével Ön Kiadónkkal vásárlói viszonyba lép. Az Ön számára postázott termékekről, valamint a postaköltségről (ha van) tételes áfás számlát állítunk ki.

Az eladó adatai:
Trivium Kiadó Kft.
1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.
Adószám: 14456301-2-43
Cégbejegyzés száma: 01-09-904618
Adatkezelési azonosító: NAIH-75246/2014.

Szállítás, átvétel, csere

Amennyiben utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés szállítási díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.
Személyes átvételre a Trivium Kiadó Kft. vevőszolgálatán (1112 Budapest XI., Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség előzetes, telefonon (06-1-248-1263) történő időpont egyeztetés után.
A megrendelés ellenértékét Vevőszolgálatunkon készpénzben egyenlítheti ki.

A Trivium Kiadó a megrendelt kiadványokat a rendelés megérkezésétől számított 2-4 munkanapon belül feladja, illetve elhelyezi Vevőszolgálatán. Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a megrendelőlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem, vagy csak később tudja teljesíteni.
A hibás termékeket a Kiadó díjmentesen kicseréli, vagy a vételárat visszatéríti. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Felmerülő jogsérelem esetén a vásárló a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat.

A Budapesti Békéltető Testület elérhetősége:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
Telefon: +36 1/488-2131
E-mail: bekelteto.testulet##kukac##bkik.hu

On-line vitarendezési fórum nemzetközi kereskedelmi viták esetén: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 790 Ft 2 653 Ft 2 527 Ft + afa

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

További ajánlatunk

-20%
1 690 Ft 1 352 Ft 1 288 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook