Könyveink

Üzletszabályzat

A www.triviumkiado.hu fenntartója és tulajdonosa a Trivium Kiadó Kft. A honlapon található szöveges és képi anyagok a Kiadó tulajdonát képezik, kereskedelmi célú másolásuk, továbbításuk és felhasználásuk a Kiadó engedélyéhez kötött

Megrendelés, számlázás 

Webáruházunkban kiadványaink mellett szerepel a fogyasztói ár, illetve az internetes, kedvezményes ár, melyet Ön az adott termék megrendelése esetén fizet.
Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag magyarországi címre áll módunkban csomagot küldeni!

1.) Webáruházunkban regisztrált látogatók vásárolhatnak. Regisztrálni a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatti „Regisztráció” feliratra kattintva lehet. (Kérjük, olyan felhasználónevet válasszon, amely nem tartalmaz ékezetes és speciális karaktereket, valamint szóközt.) A regisztráció aktiválása e-mailben történik. Ezt követően a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatt a választott felhasználónév és jelszó megadása után a „Belépés” feliratra kattintva tud bejelentkezni.

2.) A megrendelni kívánt terméket a példányszám megadása után a "Kosár" ikonra kattintva választhatja ki.

3.) A kiválasztott termékek a Főmenüben található „Kosár”-ba kerülnek, ahol módosíthatja a megrendelés darabszámát vagy eltávolíthatja azt.

4.) A „Vásárlás”-ra kattintva kérjük ellenőrizze személyes adatait! Amennyiben változtatni szeretne számlázási, vagy szállítási címén, azt az Adataim/ Adataim módosítása menüpontban teheti meg. Ezt követően a „Tovább” feliratra kattintva kiválaszthatja, hogy rendelését személyes átvétellel, vagy utánvéttel kívánja átvenni.
Az utánvételes csomagokat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szolgáltatásával juttatjuk el Önhöz. A szállítási díj egy részét Kiadónk átvállalja, így a rendelés értékétől függően 0-6.000 Ft-ig 990 Ft; 6.001-12.000 Ft-ig 690 Ft a szállítási díj. Amennyiben a megrendelt kiadványok kedvezménnyel csökkentett összege eléri a 12.000 Ft-ot, teljes mértékben átvállaljuk a szállítás költségét, vagyis 12.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.
Személyes átvételre a Kiadó irodájában (1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség, előzetes, telefonon történő időpont egyeztetés után. Az értesítést követő 14 naptári napon belül veheti át megrendelését, azt követően törlésre kerül.

5.) Ezt követően kiválaszthatja a Fizetési módot. A kiválasztott termékek és szállítás ellenértékét előre utalással is rendezheti, ekkor az átutalt összeg bankszámlánkra történő megérkezése után indítjuk el csomagját.

Adataink az előre utaláshoz:
Trivium Kiadó Kft.
Számlaszámunk: OTP 11711041-20423472
Adószám: 14456301-2-43

Amennyiben előre utalással vásárol, kérjük, a közleményben feltétlenül tüntesse fel a regisztrációnál megadott nevet és a megrendelés dátumát!

Utánvét választása esetén jelenleg készpénzes fizetésre van lehetőség a személyes átvétel, vagy a futárral történő kiszállítás során.

6.) A "Megrendelés" gombra kattintva befejezheti megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva elállhat a megrendeléstől. Minden megrendelésről tételes visszaigazoló e-mailt küldünk. Kérjük, amennyiben nem kapja meg visszaigazoló levelünket, jelezze azt ügyfélszolgálatunknak a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen.

7.) Rendelésének feldolgozását követően általában 2-4 munkanapon belül feladjuk rendelését. Amennyiben a termékre többet kell várnia, e-mailben értesítjük.
Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a regisztráció során megadott telefonszámon, vagy e-mailben értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
Kérjük, hogy gondosan töltse ki, illetve ellenőrizze adatait, és szükség esetén módosítsa azokat!

A webáruházunkból elküldött megrendelésével Ön Kiadónkkal vásárlói viszonyba lép. Az Ön számára postázott termékekről, valamint a postaköltségről (ha van) tételes áfás számlát állítunk ki.

Az eladó adatai:
Trivium Kiadó Kft.
1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.
Adószám: 14456301-2-43
Cégbejegyzés száma: 01-09-904618
Adatkezelési azonosító: NAIH-75246/2014.

Regisztráció, bejelentkezés, adatmódosítás 

Webáruházban látogatóink a regisztrációt követően vásárolhatnak. A regisztráció során megadott adatai (pl. számlázási, szállítási cím) alapbeállításként tárolódnak. Az alapbeállítás adatait bejelentkezés után az Adataim menüpontban változtathatja meg.
Figyelem! A hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért a Kiadó nem vállal felelősséget!

Megrendelés lemondása, elállás

Webáruházunk vásárlói megrendelésük törlését a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen vagy kérhetik. Előre utalás esetén feltétlenül személyes egyeztetés szükséges a Vevőszolgálat munkatársával az (1) 248-1263-as telefonszámon, aki egyezteti Önnel a kifizetett összeg visszajuttatását.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairólértelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül.
Utánvéttel már kiszállított megrendelés esetén a sértetlen termék(ek)et az eredeti számlával saját költségén küldje vissza a Trivium Kiadó Kft. címére (1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 14 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától.

Szállítás, átvétel, csere

Amennyiben utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés szállítási díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.
Személyes átvételre a Trivium Kiadó Kft. vevőszolgálatán (1112 Budapest XI., Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség előzetes, telefonon (06-1-248-1263) történő időpont egyeztetés után.
A megrendelés ellenértékét Vevőszolgálatunkon készpénzben egyenlítheti ki.

A Trivium Kiadó a megrendelt kiadványokat a rendelés megérkezésétől számított 2-4 munkanapon belül feladja, illetve elhelyezi Vevőszolgálatán. Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a megrendelőlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem, vagy csak később tudja teljesíteni.
A hibás termékeket a Kiadó díjmentesen kicseréli, vagy a vételárat visszatéríti. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Felmerülő jogsérelem esetén a vásárló a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat.
A Budapesti Békéltető Testület elérhetősége:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
Telefon: +36 1/488-2131
E-mail: bekelteto.testulet##kukac##bkik.hu

On-line vitarendezési fórum nemzetközi kereskedelmi viták esetén: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kézbesítés sikertelensége

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából – leggyakrabban hibásan megadott adatok miatt - hiúsul meg, a csomag újra kiküldésének kérésekor dupla szállítási költséget számlázunk. Amennyiben időközben eláll megrendelésétől, a sikertelen szállítás költségét a megküldött számla alapján szintén meg kell fizetnie.

Információ küldése, hírlevél

Regisztrált felhasználóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a Kiadó újdonságairól, akcióiról, ehhez a regisztráció során megadott személyes adatait is felhasználjuk. Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, belépés után az „Adataim” menüpont alatt a szolgáltatást lemondhatja (hírlevél mezőből a jelzés törlésével). Regisztráció nélkül is kérhet hírlevelet, ebben az esetben nevét és e-mail címét kell megadnia honlapunk főoldalán, a Hírlevél rovatban. Kérjük, hogy lemondási szándékát ez esetben a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen jelezze felénk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 790 Ft 2 653 Ft 2 527 Ft + afa

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

További ajánlatunk

-40%
3 490 Ft 2 094 Ft 1 994 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook