Könyveink

Út a sikerhez

ut-a-sikerhez.jpg
ut-a-sikerhez.jpg
Cikkszám: 978-963-9711-49-5
Érdeklődjön
Érdeklődjön + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:Út a sikerhez
Író:
  • Napoleon Hill
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Keménytábla, védőborítóval
Oldalszám:176
Méret:135 x 200 mm
ISBN:978-963-9711-49-5
 

Könyv ismertetője

A siker receptjét, a ragyogó ötletek tárházát tartja kezében az olvasó. Olyan útmutatót, amely működik válság idején és a jó időkben egyaránt. Eszerint bárki lehet sikeres. Mindannyiunkban megvan a képesség arra, hogy elérjük a célunkat, legyen az akár pénz, dicsőség, egészség. A sikerért azonban dolgozni kell. Dolgozni magunkon! Meg kell változtatni több alapvető tulajdonságunkat. Talán egész gondolkodásunkat kell átalakítani. Ennek, az önmagunkon végzett munkának a részletes kezelési útmutatóját nyújtja át a szerző. Érthető, világos útmutató ez. A siker filozófiájának fő célja az, hogy növelje a képzelőerőt és az élet minden vészhelyzetében új és használható megoldásokat nyújtson.

A szerző tizenhét törvényben foglalja össze tanácsait, melyekről kiderül, hogy csodákra képesek. Hill könyvében az amerikai üzleti világ ötszáz legnagyobb elméjének gondolatait foglalta össze. Jelen munkája minden idők legnagyobb példányszámban eladott motivációs
könyve. Segítségével lépésről lépésre haladhatunk afelé, hogy a siker, a gazdagság, elégedettség természetes állapotunk legyen. Ezen az úton az első lépés az, hogy elolvassa és elgondolkodik rajta. A siker így csak Önön múlik.
„A sikert nem kell magyarázni. A kudarcot nem lehet" – mondta Hill, a tapasztalat bölcsességével. Manapság ritka a gondolatok azon minősége, mely a tegnap nagyjait hajtotta. Pedig szükség lenne rá most, az azonnali jutalom és mohóság világában. Hill állítja, hogy a tolerancia hiánya ezernyi módon zárja be a lehetőség előtt az ajtót, és zárja el az intelligencia fényét. Arra biztat, hogy szabadon merítsünk a Végtelen Intelligencia Erejéből. Hitt benne, hogy bárki, aki nagy ötleteket képes teremteni, nagy erőre tehet szert.

Napoleon Hill minden későbbi sikerguru guruja lett. Könyve a nagy gazdasági világválság ide­jén íródott. Az itt bemutatott jó tanácsok hathatósnak bizonyultak, és ma is működnek, és ezek lettek a későbbi sikerkönyvek alapjai. Napjainkban is komoly igény van egy sikerre vezető, megbízható programra, amely reményekkel tölt el és lehetőséget nyújt a felemelkedéshez. Olyan emberek váltak híveivé, mint Dale Carnegie, Norman Vincent Peale. Nem egy híres ember ismerte el nyilvánosan, hogy lekötelezettje Hillnek, a leg­­nagyobb siker szakértőnek.

Napoleon Hill 1883-ban született Virginiában. Az ő élete is egy rosszul kezdődő, de jóra forduló történet. A szerzőt Napoleonnak nevezték alacsony termete miatt, de karrierjét nem keresztezte Waterloo, és nem is küldték száműzetésbe. Franklin Roosevelt elnök tanácsadójaként neki tulajdonítják azt a mondást is:„Nincs mitől félnünk csak a féle­lemtől". Élete sokkal inkább emlékeztet hullámvasútra, mint kikövezett útra. Több vállalkozása is csődbe ment, elvesztette munkáját, alaptalanul csalással vádolták meg. Napoleon Hill a semmiből kezdte, megtanulta azok titkát, akik akkor a siker megtestesítői voltak, elnyert és elvesztett több feleséget és több vagyont, de elé­­gedett emberként halt meg 87 éves korában 1970-ben. Sírkövére akár a másik híres Napoleon mondását is véshették volna: „A pokolba a körülményekkel! Én teremtem a körülményeket!"
Napoleon Hill könyveit számtalan nyelvre lefordították és világszerte tanítják.

 

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

Facebook