Könyveink

Ünnepeljen velünk 30% kedvezménnyel csak a mai napon

November 22. fontos nap Kiadónk életében. Ünnepeljen velünk Ön is! Ebből az alkalomból csak a mai napon 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg webáruházunkban a Trivium Kiadó saját kiadású köteteit!
 
Az akció 2016. november 22-én éjfélig érvényes. Más kedvezménnyel, akcióval, kuponnal nem összevonható, és kizárólag a Trivium Kiadó saját kiadású könyveire vonatkozik.
 
Válogasson kínálatunkból: www.triviumkiado.hu
Egyenesen a nyomdából kaphatja kézhez legújabb könyvünket most extra 30% kedvezménnyel! A mai napon megjelenő Amikor Isten inkognitóban jár című kötet mindannyiunk számára használható "életbölcsességeket" tartalmaz egy jó kis történetbe csomagolva. 
 
E mellett nemrég megjelent újdonságainkhoz is kedvezménnyel juthat hozzá egy teljes napig! Érdekli milyen ember valójában Donald Trump, az Egyesült Államok új elnöke? A Soha nem elég című könyvből megtudhatja!
 
Kíváncsi rá mi hiányzik az életünkből, amikor látszólag mindenünk megvan és hogyan tudunk egy pillanatra lelassítani az élet forgatagában? Dr. Pedram Shojai megmutatja Önnek A városi szerzetes című kötetben.
 
De ha egy kis történelmi romantikára vágyik, olvassa a Szerelemben, háborúban című regényt, mely alapján a nagysikerű tévésorozat is készült! A kötetben a cári Oroszországból a bolsevik forradalmon át Isztambulig jutunk.
A szintén nagysikerű Szulejmán könyvsorozat kötetei pedig izgalmas kalandozásra invitálják az Oszmán Birodalom titkokkal teli életébe! A Szafije, a szultán háremhölgye és A szultán lánya című regényekből az is kiderül, hogy milyen ember volt valójában Szafije, a jelenleg futó A szultána című tévésorozat nagyhatalmú úrnője.
 
A téli borzongás szerelmesei sem maradnak olvasnivaló nélkül, a Navarra krimi-trilógia köteteivel nem fognak unatkozni!
 
Aki az izgalmak helyett inkább "léleksimogatóra" vágyik, annak Robert Lawson írásait, A lélek útja című kötetét vagy az ünnepekre hangolódva a szerző második művét, a Navina a Karácsony angyalát ajánljuk!

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Híreink

Megjelent a nyár legszebb romantikus története, A tökéletes év!

Megjelent a nyár legszebb romantikus története, A tökéletes év!

Charlotte Lucas: A tökéletes év - Boldogság 365 napra

Mi az élet értelme?

Jonathan mára elfelejtette. A 40 éves sikeres férfi nem tud megbirkózni a magánnyal.

Hannah számára viszont ez magától értetődő. A jót látni mindenben, élvezni az „itt és most”-ot és olyan spontán dolgokat csinálni, mint mezítláb futni a réten.

Néha a sors mindent felforgat, amiben hiszünk…

Történet egy nőről, egy válaszúthoz érkező férfiról, vágyakról és arról, milyen sokat ér az élet minden pillanata.

Lehetséges-e boldogságot ajándékozni és újrakezdeni?

További ajánlatunk

-15%
3 990 Ft 3 392 Ft 3 230 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook