Könyveink

Sárga világ

sarga-vilag.jpg
sarga-vilag.jpg
Cikkszám: 978-963-9711-94-5
2 990 Ft 1 196 Ft
1 139 Ft + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:Sárga világ
Alcím:Ha hiszel az álmaidban, valóra válnak
Író:
  • Albert Espinosa
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:208
Méret:135 x 200 mm
ISBN:978-963-9711-94-5
 

Könyv ismertetője

35 kiadás Spanyolországban, milliós példányszám világszerte!
Albert több csatát nyert a halállal szemben, épp ezért történetei tele vannak élettel. Hatalma abban rejlik, hogy soha nem adja fel. Megtanult veszíteni, de kizárólag azért, hogy nyerhessen, és így még erősebbé váljon. Könyve gyűjteménye mindannak, ami neki segített.
Albert egy mindenki számára elérhető, a nap színében fürdő világról beszél: A Sárga világról. Egy olyan helyről, mely tele van melegséggel, ahol a szeretet magától értetődő, hétköznapi dolognak számít, ahol az élet a legértékesebb. A Sárga világ egyfajta életforma, szemléletmód, azt mutatja meg, miképpen táplálkozhatunk mindabból, amit a jó és a rossz pillanatokból tanulunk. Minden veszteségben benne rejlik a lehetőség, hogy nyerj valamit.
Nincs kész válasz arra, hogyan lehet legyőzni a rákot, nincs titkos stratégia. Csupán a saját erődre hagyatkozhatsz, meg kell vívnod a csatát, és hagynod kell, hogy önmagad, saját belső valód vezessen. Albert bízik abban, hogy könyve hatására sokan keresik és találják majd meg a maguk „sárga lényeit", akik valamiképpen erőt adhatnak, és különlegesek lehetnek az ember életében. Az egyedi hangvételű írás egészségesek és betegséggel küzdők számára egyaránt példaértékű lehet.

Üzenete: Ne félj megélni a sárga világot! Csupán hinned kell benne! Ne feledd: ha hiszel az álmaidban, valóra válnak!

A szerzőről:
Albert Espinosa (Barcelona, 1973) író, színész, rendező, mozi- és tévéfilmek forgatókönyvírója, több színdarab szerzője, eredetileg vegyészmérnök.
Az ő forgatókönyvéből készült a Magyarországon is vetített Negyedik emelet, 65 percben az életed; a Senki sem tökéletes, valamint a Ne kérd, hogy csókoljalak meg, mert még megcsókollak, utóbbit ő maga rendezte. Rendszeres közreműködője különböző rádióműsoroknak, és hetilapoknak.
Korábbi regénye igazi bestsellerként hónapokig vezette az eladási listákat, munkáit már 25 nyelvre fordították le.
A Sárga világ az első könyve, melyet a rá jellemző humorral írt meg. A könyv alapján készült Vörös karszalagok című tévésorozat Spanyolországban nagy sikerrel megy, vetítik Mexikóban, Kanadában, Finnországban, Hollandiában és Franciaországban is. A szerző az első spanyol rész bemutatása utáni napon 40 ezer e-mailt kapott. A nézettség 3 milliós. A filmsorozat amerikai remake-jének producere Steven Spielberg.

Méltatások:
„Albert Espinosa kivételes humorérzékkel szemléli az élet nehézségeit. Nem az a fajta humor, melytől hahotában tör ki valaki, hanem finom irónia, melytől ott bujkál a mosoly a szája szögletén." (Marta Iglesias)

„Albert Espinosa már első pillantásra meglep bámulatos optimizmusával. Úgy beszél fájdalmas tapasztalatáról, mint olyasvalamiről, ami segített neki felnőni és jobb emberré válni – előttünk pedig ezernyi út nyílik meg és tovatűnnek mindennapi apró-cseprő aggodalmaink. Lehengerlő érettséggel hozza közel hozzánk a tanácsokat, melyeket érdemes megfogadnunk." (Martín Zaragüeta, ABC)

„Albert beszél arról, amit érzünk, és amit nem mondunk el, arról, hogy félünk, elhagynak majd azok, akik velünk vannak, valamint arról, hogy ismerjük meg magunkat, vegyük észre és becsüljük meg a nap minden egyes másodpercében, kik vagyunk." (Eloy Azorín, spanyol színész)

„Amikor először láttam, nem tudtam, ki ő, csak azt, hogy sokkal gyorsabb léptű, mint a többi emberi lény, s hogy olyan, mint egy nagy kamasz, akit elbűvöl az élet. " (Roger Berruezo, spanyol színész)

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-25%
3 990 Ft 2 993 Ft 2 850 Ft + afa

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

Facebook