Könyveink

Maradjon kapcsolatban velünk, ajándék kuponnal jutalmazzuk hűségét!

Kedves Olvasónk!

Szeretnénk, hogy továbbra is értesüljön akcióinkról, kedvezményeinkről, rendezvényeinkről.

A május 25-én érvénybe lépő adatvédelmi törvény alapján azonban ehhez az Ön hozzájárulása nélkül nincs lehetőségünk.

Megtisztelő lenne számunkra, ha továbbra is a Kiadó törzsvásárlói között üdvözölhetnénk, hiszen ezáltal kedvező ajánlatokat és információkat tudunk a jövőben is biztosítani Ön és családja számára.

Mivel cégünk AA-s besorolással rendelkezik - ami a cégek 1,7%-ára vonatkozik Magyarországon - így a megbízhatóságunk vitathatatlan. Adatait bizalmasan, megbízhatóan kezeljük, harmadik félhez nem kerül.

Ezért a fenti kapcsolat folytatása céljából kérjük az alábbi tájékoztatás elolvasása és egyetértése után az alábbi gombot megnyomni szíveskedjék!

Egyetértek és elfogadom »

A hozzájárulásával leveleink zavartalanul megérkeznek majd fiókjába. Segítségét, megértést köszönjük.

Bízva abban, hogy továbbra is köreinkben üdvözölhetjük!

Megértését és erre szánt idejét pedig egy weboldalunkon levásárolható, 500 Ft-os kuponnal jutalmazzuk és háláljuk meg, amelyet az új adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után küldünk majd ki Önnek.

Tisztelettel

Zádor Zsolt
Trivium Kiadó Kft. vezetője

Tájékoztatás hozzájárulás alapján történő adatkezelésről:
Tisztában vagyok azzal, hogy:

- a fentiek szerinti adatkezelés a hozzájárulásomon alapul, amelyet önkéntesen adok meg;
- a hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni a Trivium Kiadó Kft. felé tett nyilatkozattal, de a visszavonás nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét;
- bármikor jogosult vagyok díjmentesen tiltakozni a Trivium Kiadó Kft. felé tett nyilatkozattal a személyes adataim közvetlen üzletszerzés, illetve a profilalkotás céljából történő kezelése ellen;
- bármikor kérhetem a Trivium Kiadó Kft-től a személyes adataimhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, tiltakozhatok a személyes adataim kezelése ellen, adathordozási kérelmet nyújthatok be, és jogosult vagyok a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c) panaszt benyújtani, továbbá az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szemben bírósági jogorvoslatot kezdeményezni;
- a személyes adataim kezelésével és feldolgozásával kapcsolatos részletes feltételeket a www.triviumkiado.hu honlapon elérhető Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza, amelynek rendelkezéseit megismertem, megértettem és kötelezőnek kifejezetten elfogadom.

Amennyiben ellenőrizni, vagy módosítani szeretné korábban megadott személyes adatait, úgy kérjük keresse fel a www.triviumkiado.hu honlapot, ahol bejelentkezést követően megteheti ezt.
Az Ön adatai a Trivium Kiadó Kft. (1112 Budapest, Menyecske utca 3. 10/59., Cg. 01-09-904618) – a továbbiakban „Trivium Kiadó Kft." – adatbázisából származnak.
Tájékoztatjuk, hogy 2018. május 24. napjáig személyes adatait a Trivium Kiadó Kft. részére megadott engedélye esetén annak – az érintettek által a www.triviumkiado.hu honlap főoldaláról, ill. a Trivium Kiadó Kft. telefonos ügyfélszolgálatán (+36 1 248 12 63) keresztül megismerhető – az Adatvédelmi Nyilatkozatban szereplő hozzájárulása alapján kezelik: ennek során az Ön megadott személyes adatait saját üzleti tevékenységük elősegítésére és továbbfejlesztésére, valamint az Ön célirányosabb tájékoztatása érdekében felhasználják és Önt közvetlen üzleti ajánlattal kereshetik meg.
Tájékoztatjuk, hogy 2018. május 25. napjától a személyes adatainak kezelésére vonatkozó jogi szabályozás megváltozik. Erre tekintettel a www.triviumkiado.hu honlapon elérhető, 2018. május 25. napjától hatályos Adatvédelmi nyilatkozatban megjelölt egyes személyes adatait azon a jogalapon fogják kezelni, hogy (i) azok az Ön regisztrációjának teljesítéséhez, webáruházunkban történő vásárlásához illetve a regisztráció megkezdését megelőzően a kérésére történő lépések megtételéhez szükségesek, illetve (ii) az adatkezelés a Regisztráltak jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükségesek.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatai kezeléséről a Trivium Kiadó Kft.-től mindenkor tájékoztatást kérhet, az adatkezelés ellen tiltakozhat, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését levélben a Trivium Kiadó Kft. 1112 Budapest, Menyecske utca 3. 10/59. címen, a +36 1 248 12 63-as telefonszámon vagy az konyvek@triviumkiado.hu e-mail címen teheti meg. Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni hírlevelünket, úgy kérjük, kattintson az alábbi leiratkozás gombra.
Az Ön adatait a Trivium Kiadó az adatvédelemre vonatkozó, mindenkor hatályos jogszabályok betartásával kezeli és dolgozza fel. Trivium Kiadó Kft. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-75246/2014.

 

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Híreink

Év végi megrendelések teljesítése december 19-től

Év végi megrendelések teljesítése december 19-től

Kedves Olvasóink!

A december 19-től beérkező megrendeléseket január 7-től teljesítjük.
Az ünnepi ajánlatunk 25-50% kedvezménnyel december 18 -ig tart. Tekintse meg további akciós kínálatunkat is, ahol további nagyszerű könyvekre bukkanhat!

Minden kedves Olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

További ajánlatunk

-25%
5 280 Ft 3 960 Ft 3 771 Ft + afa

Facebook