Könyveink

Könyvheti újdonságaink!

Kedves Olvasóink!

Örömmel értesítjük, hogy 3 új könyvünk jelenik meg az Ünnepi Könyvhétre (jún. 8-12.) Látogasson el standunkra (69-es). Rendelje meg most 25% kedvezménnyel!

 

 

Ayşe Kulin: Aylin, egy rendkívüli nő élete

Egy libai hercegnő pszichológus, világmegváltó hippi és az amerikai hadsereg ezredese

Aylin a török társadalom legfelsőbb köreiből származik, elit iskolákban tanul, majd egy párizsi útja során találkozik egy arab herceggel, aki feleségül veszi. Hercegnő lesz, de nem boldog. Bejárja a fél világot, sikeres pszichiáter, még a hadseregbe is belépett, ahol ezredesi rangot kapott. Barátaihoz egy életen át hű, de nyughatatlan természete mindig újabb kihívások felé és újabb kapcsolatokba hajtja. Egy könyv egy vakmerő asszonyról, akinek mozgalmas életét szakmai sikerek, mindent elsöprő szerelmek és nagy csalódások kísérik.

A magyar olvasók méltán lehetnek kíváncsiak egy rendkívüli, kontinenseken átívelő életútra. A szerző könyveit több mint 10.000 példányban adták el, Olaszországban megnyerte a rangos irodalmi díjat, a Premio Rómát.

Laurent Gounelle: A nap, amikor, megtaláltam a boldogságot 

Kiadója szerint Gounelle sikere Coelhoéhoz mérhető, regényei egyszerre szórakoztató olvasmányok, de a bennük foglalt tanúságok egyben az emberi kapcsolatokat és a lelki fejlődést hívatottak segíteni.

Képzelje el, hogy egy délután nyugodtan sétálgat és hirtelen egy cigánylány ragadja meg a kezét és jövendőt mond. De amit mond, azt senki nem akarná hallani: egy éven belül eljön a halál. Ettől kezdve semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Jonathannal pontosan ez történik. A felkavaró találkozás után elindul, hogy megismerje önmagát. Az így szerzett tapasztalatok alapjaiban merőben megváltozik az életéről és a világról alkotott elképzelése.

Az ember, aki boldog akart lenni mottója: Az vagy, amit gondolsz, a világodat a gondolataidból építed fel egy fiatalember találkozás a gyógyítóval története.

Donald Trump: Az üzletkötés művészete

A kiadónál már megjelent egyetlen hiteles életrajz jellegű SOHA NEM ELÉG és A GONDOLKODJ GYŐZTESKÉNT! című siker könyvek után itt is megfogó őszinteséggel ír a profi fogások egyszerű alkalmazásáról, egy üzletember nehézségeiről, kudarcairól és az újrakezdésekről. A titok az a tizenegy szókimondó aranyszabály, melyeket ő kőkeményen használt. Ezeket követve, az üzleti élet minden szereplője haszonnal forgathatja.

 

 

 

 

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 790 Ft 2 653 Ft 2 527 Ft + afa

Híreink

Rendelje meg Robin Sharma új könyvét 30% kedvezménnyel!

Rendelje meg Robin Sharma új könyvét 30% kedvezménnyel!

Április 16-ig még van lehetősége 30% kedvezménnyel megrendelni a világhírű életmódguru legújabb könyvét! 

 

A Hajnali 5 óra Klub útmutató az életmódgurutól, hogyan használjuk a korai órákat eredményeink növelésére. 

A korai felkelés módszerével jut idő magunkra és kreatívan alkotni, így lelkesen kezdhetjük a napot és a legtöbbet hozhatjuk ki belőle.

A szerző további művei ezen akciónk keretein belül szintén 30%-kal olcsóbban kaphatók!

További ajánlatunk

Rádió interjúk könyvekről

Facebook