Könyveink

Férfiak városa

ferfiak-varosa.jpg
ferfiak-varosa.jpg
Cikkszám: 936-9367-84-5
Érdeklődjön
Érdeklődjön + Áfa
Kiadó: Egyéb
Eredeti cím:Férfiak városa
Alcím:Szórakoztató, szellemes, pikáns történet férfiakról és nőkről, akik már kimondták a boldogító(?) igent
Író:
  • Jane Green
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:320
Méret:135 x 200 mm
ISBN:936-9367-84-2
 

Könyv ismertetője

Képzeld el Hamupipőkét egérbarna hajjal, smink nélkül, kifakult farmerban és agyonmosott, bő pulcsiban. Nos, ilyen Alice. Kitűnő anyag, hogy némi hajfestékkel, sminkkel, pár kiló mínusszal és elegáns ruhákkal szőke szépséget faragj belőle.
Aztán képzeld el Mesebeli királyfit. Ő Joe. Mellesleg sikeres befektetési bankár és hírhedt szoknyabolond. Alice még az általánosból ismeri Joe-t, ő volt az Elérhetetlen ideál. Tizenöt év múltán is elakad a szava, amikor összefut vele egy partin. Megtörténik a csoda: Joe randevúra hívja. Hogy miért? Mert itt az ideje, hogy legyen valaki, aki gondoskodik róla, akihez egy stresszes nap után haza lehet menni, egyszóval meglátja a szürke verébben az ideális „feleséganyagot".
Alice-ből a jól szituált Joe gyönyörűvé varázsolt, irigyelt hitvese lesz. Ámde Joe nem sokáig bírja a monogámiát, váltogatja a szeretőit – „hisz ez csak szex". Joe-t áthelyezik New Yorkba, s amikor találnak egy csodálatos régi házat, Alice úgy érzi, minden álma beteljesült, és hisz az újrakezdésben. Egy ideig valóban boldogok, de nemsokára kezdődnek Joe éjszakába nyúló „üzleti vacsorái" és a többnapos rejtélyes távolmaradások.
Alice-nak döntenie kell. Joe még mindig az a férfi, akit valaha akart: Szívdöglesztő, sikeres és kedves. Csakhogy reménytelenül és megrögzötten hűtlen. Harcoljon érte, vagy emelt fővel hagyja el, és kezdjen új életet?
A nagysikerű Nők városa szerzőjének regénye hónapokig vezette az angol bestseller listákat.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

Rádió interjúk könyvekről

Facebook