Könyveink

Erotikus menük

erotikus-menuk.jpg
erotikus-menuk.jpg
erotikus-menuk-foto-01.jpg
erotikus-menuk-foto-02.jpg
Cikkszám: 963-7570-87-X
4 500 Ft
4 286 Ft + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:Erotikus menük
Alcím:A libidó fokozása a szexuális gyönyörig rafinált menükkel
Író:
  • Otto Koch – Joachim Heer
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Keménytábla, védőborítóval
Oldalszám:124
Méret:240 x 330 mm
ISBN:963-7570-87-X
 

Könyv ismertetője

A libidó fokozása a szexuális gyönyörig rafinált menükkel
Élvezet szemnek, szájnak, érzékeknek

Konfuciusz már 2000 esztendővel ezelőtt kimondta: „Az étkezés és erotika iránti vágy az emberek velük született tulajdonsága."
Ma sem tagadhatjuk, hogy az élelem és a szexualitás azok a nélkülözhetetlen szükségletek, amelyek biztosítják az emberi faj fennmaradását. Alapjában véve minden egyéb fölöslegesnek tekinthető...
Otto Koch és Joachim Heer olyan művet alkotott ebben a reprezentatív, nagy formátumú albumban, amely mind kulinárisan, mind szexuálisan az érzékek birodalmába repíti Önt és Kedvesét. A könyvben szereplő fogásokból a mindenkori libidójuknak megfelelően válogathatják össze a vacsorát. A választás garantáltan befolyásolja azt is, hogyan folytatódik az este. A hölgyek választhatnak a Messalina mohó vágya, az urak pedig Don Juan ereje, a Reszkető vágy, vagy akár a Quickie között - biztosan vidám lesz az éjszaka.

Otto Koch hat menüt közöl, melyek mindegyike hat fogásból áll. A fogások a nemzetközi konyha legjobb finomságait tartalmazzák. A recepteket válogatott erotikus szövegek egészítik ki. Az erotikus élvezetet az ételekről és italokról készült speciális, művészi, egész oldalas fotók – Joachim Heer alkotásai – teszik teljessé. Ezek valósággal szárnyakat adnak a fantáziának. A többi a kedves olvasón múlik!

Tartalom:
Misztikus konyha
Keleti konyha
Francia ínyenckonyha
Italok
Mediterrán konyha
Ázsiai konyha
Angolszász konyha

Az emberek számára minden korban nagy szerepet játszott a boldogságot, a vágyat fokozó örömök keresése. Az emberiség hamar rájött, hogy vannak bizonyos ételek és italok, melyek elfogyasztása után nagyobb a kedv a szerelmi játékokra. Klasszikus képviselőjük közt ott találhatjuk a kaviárt, osztrigát, szarvasgombát. Az ilyen ételeket a szerelem istennője, Aphrodité után „afrodiziákumoknak" nevezték el.
Ez a könyv azért született meg, hogy a ma embere is kellemesebbé, teljesebbé tudja tenni az asztal örömeit, az ízlelés élvezeteit.
Az ínyencségek kedvelői előtt egy helyen feltárulnak napjaink szerelmi vágyát fokozó étkei és bájitalai. A csodálatos fotókkal és erotikus képekkel gazdagon illusztrált könyv fortélyos tanácsokkal, elkészíthető receptekkel kelti fel mind az étvágyunkat, mind kedvünket, biztatva mindenkit, hogy az asztal örömeit minden életkorban és minden nap lehet élvezni.  Hiszen ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségnek, és egyben az utolsó, mely megmarad és vígasztal akkor is, mikor a többi örömöket már elvesztettük.
A teremtő a mindennapos étkezéssel és annak gondjaival büntette meg az embert, de cserébe megjutalmazta az élet élvezetével. Ha ez a gyönyörűség párosul a testi élvezetek szépségével, akkor a földi mennyországban érezheti magát az ember.

Konfuciusz már 2000 esztendővel ezelőtt kimondta: „Az étkezés és szex iránti éhség az emberek velük született tulajdonsága." Ma sem tagadhatjuk, hogy az élelem és a szexualitás azok a nélkülözhetetlen szükségletek, amelyek biztosítják az emberi faj fennmaradását. Alapjában véve minden egyéb fölöslegesnek tekinthető...
Helyesen jár el tehát az az ember, aki alkalmazza a korszerű táplálkozás tudományos alapelveit és gondoskodik arról, hogy mindent megkapjon, amire testének, szellemének és lelkének szüksége van. Mi egyébre lenne még szüksége ahhoz az embereknek, hogy hosszú ideig éljen és életét vidáman és tetterősen töltse el.

Otto Koch (1949) A legmagasabb szakács kitüntetések többszörös birtokosa. München gasztronómia birodalom „uralkodója". Kitűnő ételek megalkotója, a hagyományos és ínyenc konyha specialistája.
Joachim Heer (1948) Egyike a legnevesebb, legfoglalkoztatottabb fotóművészeknek. Tehetségénél fogva 25 éves kora óta tagja, vezéregyénisége a Fotóművészek Egyesületének. Mottója: „Erotika és ínyencség!"
Gabie Heer újságírónő és gasztronómiai-tervező. Az Ö segítségével állt össze a fotók és ételek kompozíciója, valamint sok hasznos információval tette gazdagabbá tudásunkat az ételek ásványi anyag és vitamin tartalmáról.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

Facebook