Könyveink

Áprilisi könyvújdonságaink!

Tekintse meg az áprilisban megjelenő könyvújdonságainkat, melyeket most 25% kedvezménnyel rendelhet meg!

 

Nermin Bezmen  Szerelemben, háborúban

Kurt Szejt és Murka II.kötet

Törökországban 45 kiadás!

A TV-ből  is ismert sorozat alapjául szolgáló regény 2. kötete. Szejt kénytelen szembesülni a zord valósággal. A szívében egyszerre két nő él! Szenvedélyes szerelemmel rajong távoli kedvese, Sura iránt, miközben gyengéden szereti török feleségét. Vajon lehet-e így élni és boldognak lenni? Érdekessége, hogy életrajzi ihletésű, mert Szejt az írónő nagyapja!

ára: 4490 Ft


Robert Lawson  Az Anya

A lélek útja szerzőjének új könyve egy fiatal lányról szól, aki esténként bájait mutatja meg egy Night Clubban. Egyik éjjel, vonakodva, de elfogadja egy férfi ajánlatát, s ezzel az egész élete megváltozik. A férfi  megerőszakolja. A lány első gondolata az abortusz, de barátnője meggyőzi arról, hogy minden okkal történik. Megindító történet, mire is  képes egy összetört, de szerető anyai szív.

Ára 3490 Ft


Alina Bronsky Baba Dunya utolsó szerelme

Levelek Csernobilból

Évekkel a csernobili reaktorbaleset után az emberek saját felelősségükre visszaköltözhettek a falujukba. Baba Dunya is a Csernobil-hazatérők egyike. Ott folytatja a régi életét, ahová az emberek többsége  a lábát se tenné be.

Története felkavaró és elgondolkodtató,de  üzenete egyben  túlélésre tanít és az élet apró örömeinek fontosságát hirdeti.

ára: 2790 Ft


Dr. Michael Bohne

Tessék kopogtatni!

A stresszoldás és a lelki egészség megőrzésének új módja

A lelki önsegély műfajába tartozó könyv Németországban már a 45 kiadásban jelent meg. A neves pszichológus és pszichiáter szerző bevezet minket a kopogtatásterápiába. elmagyarázza, hogy a 16 akupunktúrás pontra gyakorolt nyomás milyen problémák kezelésére alkalmas.  ára: 1790 Ft:

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 990 Ft 2 793 Ft 2 660 Ft + afa

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

További ajánlatunk

-60%
2 990 Ft 1 196 Ft 1 139 Ft + afa

Facebook