Könyveink

A szabadságot adom neked

Gounelle_A_szabadsagot.Új.png
Gounelle_A_szabadsagot.Új.png
Cikkszám: 978-615-5732-50-8
3 790 Ft 2 653 Ft
2 527 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 2 653 Ft / 1 db
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:A szabadságot adom neked
Író:
  • Laurent Gounelle
Nyelv:
  • Magyar
Oldalszám:312
ISBN:978-615-5732-50-8
 

Könyv ismertetője

Várható megjelenés: szeptember 24.

Képzeljék el, hogy a főnökük tíz napot ad, hogy megmentsék az állásukat, és aznap este még életük párja is bejelenti, hogy úgy érzi, nem tart már sokáig a kapcsolatuk... És mind a ketten a személyiségét hibáztatják, no de mit tehetne az ellen?

Ha egy barátjuk egy  olyan titokzatos férfiról mesél, egy ősi tudás birtokában lévő testvériség vezetőjéről, akinek hatalmában áll gyökeresen megváltoztatni bárki személyiségét, csábítóan hangozhatnak a szavai...

Pontosan ez történik Sybille Shirdoonnal, ennek a történetnek a hősével: szembe kell néznie a kudarccal, a szakítással, az árulással, de a boldogsággal, az örömmel és a szerelemmel is... elindul a különös úton, mely önmaga és mások megismerése felé vezeti.

A világnak szüksége van többféle típusú személyiségre. Minden típus gazdagítja a társadalmat. Sybille is felteszi magának a kérdést, hogy mi lenne számára a legideálisabb:

  • legyen lelkiismeretesebb, precízebb vagy önzetlenebb
  • vagy változzon optimistává, szeretetteljesebbé…

De vajon hol az arany közép út? vajon mi az, ami meghozza számára a lelki egyensúlyt? Hol a határ? Te élnél a lehetőséggel?

Kiadója szerint Gounelle a francia Coelho, regényei egyszerre szórakoztató olvasmányok, de a bennük foglalt tanulságok egyben az emberi kapcsolatokat és a lelki fejlődést hívatottak segíteni.

Laurent Gounelle további kötetei a kiadónál: A nap, amikor megtaláltam a boldogságot,  Amikor Isten inkognítóban jár, Az ember, aki boldog akart lenni, Az oktalan filozófus, A benned rejlő kincs

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, megjelenéseinkről és legjobb ajánlatainkról!

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 990 Ft 2 793 Ft 2 660 Ft + afa

Híreink

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Újra várjuk kedves Olvasóinkat a Kiadóban!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy ismét elérhető a megrendelt könyvek személyes átvételének lehetősége. Várunk mindenkit szeretettel 9-től 16 óráig! A Trivium Kiadó csapata

Facebook