Könyveink

A Skorpió ház

a-skorpio-haz.jpg
a-skorpio-haz.jpg
Cikkszám: 963-9367-94-X
2 690 Ft 2 152 Ft
2 050 Ft + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:A Skorpió ház
Író:
  • Nancy Farmer
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:416
Méret:135 x 200 mm
ISBN:963-9367-94-X
 

Könyv ismertetője

Klónok, mikrochip-vezérelte élő halottak, drogbárók és egy furcsa, falanszterszerű világ, amelyet mintha Asimov és Orwell együtt találtak volna ki: ez Ópiumország. Ami félelmetes Nancy Farmer regényében, hogy bár a jövőben játszódik, mégis nagyon maiak mind a szereplők, mind a helyszínek, mind az emberi problémák. Szabad-e beavatkozni a genetikába, illetve szabad-e ezzel visszaélni bármilyen cél érdekében?
Áldás vagy átok a tudományos kutatások eredményei? A Skorpióház „lakóinak" sorsa más és más választ sejtet. Matt, aki az Alacrán család birtokán megvetett klónként nevelkedik, csak lassan ébred rá környezetének hazugságaira, ám akkor már majdnem késő: patrónusa, egy száznegyven éves aggastyán a fiú szerveinek felhasználásával szeretné meghosszabbítani saját életét...
Matt azonban felveszi a harcot a mások által diktált rend ellen, és barátai segítségével elszökik a hajdani Mexikó területére, ahol számtalan idegborzoló kaland után végre felfedik előtte az igazságot. Mi több, immár szó szerint a kezében tartja Ópiumország jövőjét, hiszen csak meg kell érintenie a megoldás kulcsát jelentő DNS-leolvasót: A SKORPIÓ JELÉT...A misztikus történet voltaképp egy varázslatos mese barátságról, túlélésről, bosszúról, és reményről.
A varázslatos sci-fi kalandregény legalább annyira fog tetszetni a fantasy-t kedvelő fiatalabb olvasóknak, mint a sci-fi rajongó felnőtteknek.
Számos irodalmi elismerés mellett (Michael L. Printz Award 2003, Newbery Honor 2003) 2002-ben elnyerte az amerikai National Book Award díjat.
A Warner Brothers filmet forgat a regényből.

 

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

-30%
3 790 Ft 2 653 Ft 2 527 Ft + afa

Híreink

Rendelje meg Robin Sharma új könyvét!

Rendelje meg Robin Sharma új könyvét!

Megjelent a világhírű életmódguru, Robin Sharma legújabb könyve!

 

A Hajnali 5 óra Klub útmutató az életmódgurutól, hogyan használjuk a korai órákat eredményeink növelésére. 

A korai felkelés módszerével jut idő magunkra és kreatívan alkotni, így lelkesen kezdhetjük a napot és a legtöbbet hozhatjuk ki belőle.

Rádió interjúk könyvekről

Facebook