Könyveink

Üzletszabályzat

A www.triviumkiado.hu fenntartója és tulajdonosa a Trivium Kiadó Kft. A honlapon található szöveges és képi anyagok a Kiadó tulajdonát képezik, kereskedelmi célú másolásuk, továbbításuk és felhasználásuk a Kiadó engedélyéhez kötött

Megrendelés, számlázás 

Webáruházunkban kiadványaink mellett szerepel a fogyasztói ár, illetve az internetes, kedvezményes ár, melyet Ön az adott termék megrendelése esetén fizet.
Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag magyarországi címre áll módunkban csomagot küldeni!

1.) Webáruházunkban regisztrált látogatók vásárolhatnak. Regisztrálni a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatti „Regisztráció” feliratra kattintva lehet. (Kérjük, olyan felhasználónevet válasszon, amely nem tartalmaz ékezetes és speciális karaktereket, valamint szóközt.) A regisztráció aktiválása e-mailben történik. Ezt követően a „Bejelentkezés/Regisztráció” menüpont alatt a választott felhasználónév és jelszó megadása után a „Belépés” feliratra kattintva tud bejelentkezni.

2.) A megrendelni kívánt terméket a példányszám megadása után a "Kosár" ikonra kattintva választhatja ki.

3.) A kiválasztott termékek a Főmenüben található „Kosár”-ba kerülnek, ahol módosíthatja a megrendelés darabszámát vagy eltávolíthatja azt.

4.) A „Vásárlás”-ra kattintva kérjük ellenőrizze személyes adatait! Amennyiben változtatni szeretne számlázási, vagy szállítási címén, azt az Adataim/ Adataim módosítása menüpontban teheti meg. Ezt követően a „Tovább” feliratra kattintva kiválaszthatja, hogy rendelését személyes átvétellel, vagy utánvéttel kívánja átvenni.
Az utánvételes csomagokat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szolgáltatásával juttatjuk el Önhöz. A szállítási díj egy részét Kiadónk átvállalja, így a rendelés értékétől függően 0-6.000 Ft-ig 990 Ft; 6.001-12.000 Ft-ig 690 Ft a szállítási díj. Amennyiben a megrendelt kiadványok kedvezménnyel csökkentett összege eléri a 12.000 Ft-ot, teljes mértékben átvállaljuk a szállítás költségét, vagyis 12.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.
Személyes átvételre a Kiadó irodájában (1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség, előzetes, telefonon történő időpont egyeztetés után. Az értesítést követő 14 naptári napon belül veheti át megrendelését, azt követően törlésre kerül.

5.) Ezt követően kiválaszthatja a Fizetési módot. A kiválasztott termékek és szállítás ellenértékét előre utalással is rendezheti, ekkor az átutalt összeg bankszámlánkra történő megérkezése után indítjuk el csomagját.

Adataink az előre utaláshoz:
Trivium Kiadó Kft.
Számlaszámunk: OTP 11711041-20423472
Adószám: 14456301-2-43

Amennyiben előre utalással vásárol, kérjük, a közleményben feltétlenül tüntesse fel a regisztrációnál megadott nevet és a megrendelés dátumát!

Utánvét választása esetén jelenleg készpénzes fizetésre van lehetőség a személyes átvétel, vagy a futárral történő kiszállítás során.

6.) A "Megrendelés" gombra kattintva befejezheti megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva elállhat a megrendeléstől. Minden megrendelésről tételes visszaigazoló e-mailt küldünk. Kérjük, amennyiben nem kapja meg visszaigazoló levelünket, jelezze azt ügyfélszolgálatunknak a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen.

7.) Rendelésének feldolgozását követően általában 2-4 munkanapon belül feladjuk rendelését. Amennyiben a termékre többet kell várnia, e-mailben értesítjük.
Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a regisztráció során megadott telefonszámon, vagy e-mailben értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
Kérjük, hogy gondosan töltse ki, illetve ellenőrizze adatait, és szükség esetén módosítsa azokat!

A webáruházunkból elküldött megrendelésével Ön Kiadónkkal vásárlói viszonyba lép. Az Ön számára postázott termékekről, valamint a postaköltségről (ha van) tételes áfás számlát állítunk ki.

Az eladó adatai:
Trivium Kiadó Kft.
1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.
Adószám: 14456301-2-43
Cégbejegyzés száma: 01-09-904618
Adatkezelési azonosító: NAIH-75246/2014.

Regisztráció, bejelentkezés, adatmódosítás 

Webáruházban látogatóink a regisztrációt követően vásárolhatnak. A regisztráció során megadott adatai (pl. számlázási, szállítási cím) alapbeállításként tárolódnak. Az alapbeállítás adatait bejelentkezés után az Adataim menüpontban változtathatja meg.
Figyelem! A hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért a Kiadó nem vállal felelősséget!

Megrendelés lemondása, elállás

Webáruházunk vásárlói megrendelésük törlését a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen vagy kérhetik. Előre utalás esetén feltétlenül személyes egyeztetés szükséges a Vevőszolgálat munkatársával az (1) 248-1263-as telefonszámon, aki egyezteti Önnel a kifizetett összeg visszajuttatását.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairólértelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül.
Utánvéttel már kiszállított megrendelés esetén a sértetlen termék(ek)et az eredeti számlával saját költségén küldje vissza a Trivium Kiadó Kft. címére (1112 Budapest, Menyecske u. 3. 10/59.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 14 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától.

Szállítás, átvétel, csere

Amennyiben utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés szállítási díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.
Személyes átvételre a Trivium Kiadó Kft. vevőszolgálatán (1112 Budapest XI., Menyecske u. 3. 10/59.) van lehetőség előzetes, telefonon (06-1-248-1263) történő időpont egyeztetés után.
A megrendelés ellenértékét Vevőszolgálatunkon készpénzben egyenlítheti ki.

A Trivium Kiadó a megrendelt kiadványokat a rendelés megérkezésétől számított 2-4 munkanapon belül feladja, illetve elhelyezi Vevőszolgálatán. Ha Ön a személyes átvételt választja, Vevőszolgálatunk a megrendelőlapon megadott telefonszámon vagy e-mail címen értesíti Önt ennek legkorábbi időpontjáról.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem, vagy csak később tudja teljesíteni.
A hibás termékeket a Kiadó díjmentesen kicseréli, vagy a vételárat visszatéríti. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

Felmerülő jogsérelem esetén a vásárló a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat.
A Budapesti Békéltető Testület elérhetősége:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
Telefon: +36 1/488-2131
E-mail: bekelteto.testulet##kukac##bkik.hu

On-line vitarendezési fórum nemzetközi kereskedelmi viták esetén: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kézbesítés sikertelensége

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából – leggyakrabban hibásan megadott adatok miatt - hiúsul meg, a csomag újra kiküldésének kérésekor dupla szállítási költséget számlázunk. Amennyiben időközben eláll megrendelésétől, a sikertelen szállítás költségét a megküldött számla alapján szintén meg kell fizetnie.

Információ küldése, hírlevél

Regisztrált felhasználóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a Kiadó újdonságairól, akcióiról, ehhez a regisztráció során megadott személyes adatait is felhasználjuk. Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, belépés után az „Adataim” menüpont alatt a szolgáltatást lemondhatja (hírlevél mezőből a jelzés törlésével). Regisztráció nélkül is kérhet hírlevelet, ebben az esetben nevét és e-mail címét kell megadnia honlapunk főoldalán, a Hírlevél rovatban. Kérjük, hogy lemondási szándékát ez esetben a konyvek##kukac##triviumkiado.hu e-mail címen jelezze felénk.

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
3 490 Ft 2 617 Ft 2 493 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

További ajánlatunk

20%
2 990 Ft 2 392 Ft 2 278 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook