Könyveink

Megjelent A szultán lánya, a Szulejmán sorozat 7. kötete

Megjelent a Szulejmán sorozat 7. kötete A szultán lánya címmel.
Ann Chamberlin korábban megjelent Szafije, a szultán háremhölgye című könyvében megismert szereplők tovább folytatják harcukat egymás ellen és Szulejmán trónjáért.

Könyörtelen vetélkedés folyik a világ leggyönyörűbb asszonyai között. Szulejmán már öreg. Minden nagyhatalmú úrnő azt akarja, hogy az ő fia legyen az új szultán. Hürrem fiai közül már csak Szelim herceg maradt.

A nagyra törő Szafije vakmerő cselszövésbe kezd, melynek következményeit az egész birodalomban, sőt a határokon túl is meg lehet érezni. Ebben nagy segítségére lesz a Héttorony börtönéből kimentett, titokzatos magyar rab.

Eszmehan szultána Szelim leánya. A sors úgy akarta, hogy első eunuchja a szerencsétlen Abdullah legyen, aki annak idején nem tudott ellenállni a gyönyörű Szafije varázserejének és ezért drága árat fizetett. Eszmehan szolgálatában már csak egyetlen célja maradt, hogy úrnője boldogan éljen.

A hercegnőre szörnyű csapások sora hárul. Hiába esik többször is teherbe, gyermekei sorra meghalnak. Attól tart, hogy a férje elfordul tőle, és ezért magányos, rabsággal felérő élet vár majd rá. Abdullah rájön, hogy Szafije cselszövései veszélyeztetik Eszmehan életét. A szerelmes hadim azonban semmitől sem riad vissza, hogy megmentse jóságos úrnőjét. Döntenie kell, hogy mi fontosabb számára: Eszmehan szultána, vagy a saját szabadsága.

A sors könyörtelen próbára teszi. Titkos üzenetek érkeznek a hárem zárt világába. A virágok nyelvén írták őket és arról szólnak, hogy valaki szerelmes a hercegnőbe. A magányos asszonyt megérinti a tiltott vágyakozás, de hogy beteljesedik-e Eszmehan boldogsága Abdullahon múlik.

Ann Chamberlin napjaink egyik legkiválóbb írónője, aki Szafije című könyvéért a legjobb történelmi regénynek járó díjat kapta Franciaországban, és új regényével is szórakoztató, magával ragadó és cselszövésekkel teli történelmi olvasmányt kínál az olvasóknak.

Előrendelem a kötetet 25% kedvezménnyel

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
3 490 Ft 2 617 Ft 2 493 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

További ajánlatunk

20%
2 450 Ft 1 960 Ft 1 867 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook