Könyveink

Könyvheti újdonságaink!

Kedves Olvasóink!

Örömmel értesítjük, hogy 3 új könyvünk jelenik meg az Ünnepi Könyvhétre (jún. 8-12.) Látogasson el standunkra (69-es). Rendelje meg most 25% kedvezménnyel!

 

 

Ayşe Kulin: Aylin, egy rendkívüli nő élete

Egy libai hercegnő pszichológus, világmegváltó hippi és az amerikai hadsereg ezredese

Aylin a török társadalom legfelsőbb köreiből származik, elit iskolákban tanul, majd egy párizsi útja során találkozik egy arab herceggel, aki feleségül veszi. Hercegnő lesz, de nem boldog. Bejárja a fél világot, sikeres pszichiáter, még a hadseregbe is belépett, ahol ezredesi rangot kapott. Barátaihoz egy életen át hű, de nyughatatlan természete mindig újabb kihívások felé és újabb kapcsolatokba hajtja. Egy könyv egy vakmerő asszonyról, akinek mozgalmas életét szakmai sikerek, mindent elsöprő szerelmek és nagy csalódások kísérik.

A magyar olvasók méltán lehetnek kíváncsiak egy rendkívüli, kontinenseken átívelő életútra. A szerző könyveit több mint 10.000 példányban adták el, Olaszországban megnyerte a rangos irodalmi díjat, a Premio Rómát.

Laurent Gounelle: A nap, amikor, megtaláltam a boldogságot 

Kiadója szerint Gounelle sikere Coelhoéhoz mérhető, regényei egyszerre szórakoztató olvasmányok, de a bennük foglalt tanúságok egyben az emberi kapcsolatokat és a lelki fejlődést hívatottak segíteni.

Képzelje el, hogy egy délután nyugodtan sétálgat és hirtelen egy cigánylány ragadja meg a kezét és jövendőt mond. De amit mond, azt senki nem akarná hallani: egy éven belül eljön a halál. Ettől kezdve semmi nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Jonathannal pontosan ez történik. A felkavaró találkozás után elindul, hogy megismerje önmagát. Az így szerzett tapasztalatok alapjaiban merőben megváltozik az életéről és a világról alkotott elképzelése.

Az ember, aki boldog akart lenni mottója: Az vagy, amit gondolsz, a világodat a gondolataidból építed fel egy fiatalember találkozás a gyógyítóval története.

Donald Trump: Az üzletkötés művészete

A kiadónál már megjelent egyetlen hiteles életrajz jellegű SOHA NEM ELÉG és A GONDOLKODJ GYŐZTESKÉNT! című siker könyvek után itt is megfogó őszinteséggel ír a profi fogások egyszerű alkalmazásáról, egy üzletember nehézségeiről, kudarcairól és az újrakezdésekről. A titok az a tizenegy szókimondó aranyszabály, melyeket ő kőkeményen használt. Ezeket követve, az üzleti élet minden szereplője haszonnal forgathatja.

 

 

 

 

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

20%
3 990 Ft 3 192 Ft 3 040 Ft + afa

Híreink

7000 forint felett ingyenes kiszállítás!

Fontos tudnivalók és óriási kedvezmény Olvasóink számára!

Az Adatvédelmi törvény módosulása miatt kérjük, hogy a hírlevelünkben erősítsék meg feliratkozásukat! Május 25-étől csak akkor küldhetünk ki Önöknek hírlevelet és oszthatunk meg akciókkal, rendezvényekkel kapcsolatos információkat, amennyiben ezt megteszik. 

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.

Megtisztelő lenne számunkra, ha továbbra is a Kiadó törzsvásárlói között üdvözölhetnénk, bízunk abban, hogy továbbra is köreinkben üdvözölhetjük majd!

Hűségét az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után egy 500 Ft-os kuponnal jutalmazzuk!

Ezúttal a szállítási költségünket csökkentettük, hiszen nincs is annál kényelmesebb, mint amikor a várva-várt könyvet a házhoz viszi a futár!

Ehhez nincs is más teendő, mint 7000 Forint felett vásárolni a Trivium Kiadó kínálatából és június 4-ig ingyen kiszállítjuk Önnek kedvenc írói könyveit! 

Válogasson újdonságaink, bestsellereink közül, vagy adja le előrendelését olyan ikonikus könyvekre, mint például a júniusban ismét megjelenő "A boldogság művészete" című kötet, amely vitathatatlanul az egyik legismertebb és legkeresettebb könyv a Dalai Lámától!

További ajánlatunk

20%
2 990 Ft 2 392 Ft 2 278 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook