Könyveink

Kezdőlap

-20%
2 900 Ft 2 320 Ft 2 210 Ft + Áfa

Akciós termékeink

Híreink

Szerelemben, háborúban - Előrendelhető a TV sorozat regény változata 25% kedvezménnyel

Szerelemben, háborúban - Előrendelhető a TV sorozat regény változata 25% kedvezménnyel

Örömmel értesítjük kedves Olvasóinkat, a rajongókat és a történelem szerelmeseit, hogy a Duna Televízió műsorán jelenleg vetített Szerelemben, háborúban című sorozat alapjául szolgáló regény, Nermin Bezmen: Kurt Szejt és Sura című kötete hamarosan megjelenik a Trivium Kiadó gondozásában.

Előrendelési akciónk keretében most 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg Nermin Bezmen regényét, mely alapján a népszerű Szerelemben, háborúban című TV sorozat készült.
Megjelenés: 2016. október 07.

A sikeres TV sorozat után könyvben is

Nermin Bezmen a cári Oroszország pompázatos mindennapjaiból a bolsevik forradalom során egészen Isztambulig elhányódott életekről mesél. A 1892-beli ukrán Jalta városából a birodalom központjába, Szentpétervárra, a Kárpátok harcvonalától a forradalom poklába és végül a megszállás alatt álló Isztambulba kalauzol minket. A főszereplőkkel együtt átélhetjük a korabeli politikusok és a trojkák varázslatos világát, a forradalom kegyetlenségét, a darabokra hulló Oszmán birodalom utolsó napjait.

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

További ajánlatunk

Rádió interjúk könyvekről

Facebook

Játék

Kedves Olvasónk!

Játsszon velünk Ann Chamberlin A szultán lánya című kötetéért. A kérdésre helyesen válaszolók között a Trivium Kiadó kisorsol 2 db A szultán lánya című könyvet.

A játékot IDE KATTINTVA olvashatja.

A játék űrlap kitöltésére július 31-ig van lehetőség. Kérjük, hogy a helyes adatok megadásával segítse a nyeremény célbaérését!

Üdvözlettel: Trivium Kiadó