Könyveink

Hírek

Japán gésák memoárja 30% kedvezménnyel!

Szeretnénk felhívni kedves Olvasóink figyelmét, hogy megjelent az Egy gésa emlékiratai 21. kiadása, amelyből készült film hat Oscar-díjat kapott és A gésák gésája című kötet is újra megvásárolható a Trivium Kiadónál! Ha van kedve, írja meg nekünk tapasztalatait bármely könyvvel kapcsolatban!

Tovább

Újdonság! Laurent Gounelle: Az ember, aki boldog akart lenni

Megjelent Laurent Gounelle kötete Az ember, aki boldog akart lenni címmel.

Bali, napsütés, pálmafák, tenger - minden, ami a boldogsághoz kell, itt van egy helyen, de hősünk e földi Paradicsom ellenére mégsem találja helyét és lelki békéjét. Felkeresi a szigeten élő híres gyógyítót, aki megállapítja: látogatója egészséges, csak éppen boldogtalan. Így kezdődik Julian különleges utazása, mely nem lenyűgöző tájakra, hanem a lélek rejtelmeinek mélységébe vezeti el. Ráébred, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, és amiben hiszünk, az valósággá válhat.

Utazzunk mi is vele, hiszen melyikünknek ne volnának rossz pillanatai, nehéz időszakai, amikor kilátástalannak tűnik az élet. Nyissuk ki mi is lelkünk ablakát és engedjük be a gyógyító fénysugarat.

Részletek és 25% kedvezmény webáruházunkban

Tovább

Megjelent Richard Koch: A 80/20 elv - A Pareto-elv újraértelmezése

Megjelent Richard Koch sokak által nagyon várt kötete A 80/20 elv - A titok, hogyan érjünk el többet, kevesebbel címmel.

Richard Koch amerikai közgazdász, korunk egyik legtermékenyebb menedzsment írója. Nevéhez fűződik a 80/20 szabály, a korábbi Pareto-elv újraértelmezése és továbbfejlesztése.

Az üzleti életben is sok példa igazolja: a termékek 20 százaléka hozza a bevételek 80 százalékát; a termékek vagy vevők 20 százalékának köszönhető a vállalatok és szervezetek profitjának 80 százaléka. A könyv abban új, hogy kiterjesztette a 80/20 elvet más területekre is. Felismeri az elv kettős, egymást kiegészítő természetét a hatékonyság fokozása és az életminőség javulása között.

Segít azoknak, akik többet szeretnének kihozni az életükből, ki akarnak tűnni a tömegből és növelni akarják tevékenységük hatékonyságát. A könyv egymillió példányban kelt el, és 34 nyelvre fordították le.

A kötet 25% kedvezménnyel megrendelhető webáruházunkban

Tovább

A siker szavai - Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől

Megjelent Dr. Rainer Zitelmann kötete A siker szavai - Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől címmel.

„Egy jó aforizma egy egész könyv bölcsessége, egyetlen mondatba sűrítve.” (Theodor Fontane)

A könyvben található aforizmákban és idézetekben két évezred tanulságai és tapasztalatai összegződnek. Tükrözik a szerző tanulságait és a tapasztalatait, amiket történészként, menedzserként, vállalkozóként és befektetőként nyert.

Tovább

Varázslatos Napkelet - A boldogság nyomában Ázsiában

Megvásárolható 25% kedvezménnyel Varga Csaba Béla új kötete Varázslatos Napkelet címmel.

A szerző öt évig élt Indiában, bejárta Közép-Ázsia muszlim köztársaságait és Délkelet-Ázsia országait is. Megismerte az ott élő népek spirituális hagyományait és első kézből tapasztalta meg, milyen erősek Ázsiában az ősi szokások és tradíciók. 110 ismeretterjesztő cikke, két ismeretterjesztő könyve jelent már meg.

Induljunk képzeletben varázslatos utazásra Ázsiába. Spirituális felfedező utunkon elmerülhetünk a napkeleti utcák és bazárok szemkápráztató forgatagában. Eljutunk Indiába, Kínába, Kambodzsába és a Himalája elzárt völgyeibe.

Tovább

Újdonság! Brian Tracy: A sikeres üzletkötés művészete

Megjelent Brian Tracy új kötete A sikeres üzletkötés művészete - Hogyan keressünk több pénzt a profi üzletemberek vilgában? címmel.

Brian Tracy a világ egyik legkiválóbb motivációs trénere. Számos sikerkönyv szerzője, melyeket 42 nyelven a világ 60 országában használnak. Több mint 50 rendkívül népszerű könyvet írt, a világhírű Beszélj győztesként!; Az eladás pszichológiája; a Mark Thomsonnal közösen megírt Most építs nagy üzletet!; valamint a Brian Tracy sikerkönyvtára sorozat kötetei: Motiváció; Tárgyalás; Delegálás és ellenőrzés; Menedzsment címekkel, melyek magyarul szintén a Trivium Kiadó gondozásában jelentek meg.

Tovább

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
4 490 Ft 3 368 Ft 3 207 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

További ajánlatunk

20%
2 690 Ft 2 152 Ft 2 050 Ft + afa

Facebook