Könyveink

Férfiak városa

ferfiak-varosa.jpg
ferfiak-varosa.jpg
Cikkszám: 936-9367-84-5
0 FtÉrdeklődjön
Érdeklődjön + Áfa
Kiadó: Egyéb
Eredeti cím:Férfiak városa
Alcím:Szórakoztató, szellemes, pikáns történet férfiakról és nőkről, akik már kimondták a boldogító(?) igent
Író:
  • Jane Green
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:320
Méret:135 x 200 mm
ISBN:936-9367-84-2
 

Könyv ismertetője

Képzeld el Hamupipőkét egérbarna hajjal, smink nélkül, kifakult farmerban és agyonmosott, bő pulcsiban. Nos, ilyen Alice. Kitűnő anyag, hogy némi hajfestékkel, sminkkel, pár kiló mínusszal és elegáns ruhákkal szőke szépséget faragj belőle.
Aztán képzeld el Mesebeli királyfit. Ő Joe. Mellesleg sikeres befektetési bankár és hírhedt szoknyabolond. Alice még az általánosból ismeri Joe-t, ő volt az Elérhetetlen ideál. Tizenöt év múltán is elakad a szava, amikor összefut vele egy partin. Megtörténik a csoda: Joe randevúra hívja. Hogy miért? Mert itt az ideje, hogy legyen valaki, aki gondoskodik róla, akihez egy stresszes nap után haza lehet menni, egyszóval meglátja a szürke verébben az ideális „feleséganyagot".
Alice-ből a jól szituált Joe gyönyörűvé varázsolt, irigyelt hitvese lesz. Ámde Joe nem sokáig bírja a monogámiát, váltogatja a szeretőit – „hisz ez csak szex". Joe-t áthelyezik New Yorkba, s amikor találnak egy csodálatos régi házat, Alice úgy érzi, minden álma beteljesült, és hisz az újrakezdésben. Egy ideig valóban boldogok, de nemsokára kezdődnek Joe éjszakába nyúló „üzleti vacsorái" és a többnapos rejtélyes távolmaradások.
Alice-nak döntenie kell. Joe még mindig az a férfi, akit valaha akart: Szívdöglesztő, sikeres és kedves. Csakhogy reménytelenül és megrögzötten hűtlen. Harcoljon érte, vagy emelt fővel hagyja el, és kezdjen új életet?
A nagysikerű Nők városa szerzőjének regénye hónapokig vezette az angol bestseller listákat.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

20%
3 490 Ft 2 792 Ft 2 659 Ft + afa

Híreink

7000 forint felett ingyenes kiszállítás!

Fontos tudnivalók és óriási kedvezmény Olvasóink számára!

Az Adatvédelmi törvény módosulása miatt kérjük, hogy a hírlevelünkben erősítsék meg feliratkozásukat! Május 25-étől csak akkor küldhetünk ki Önöknek hírlevelet és oszthatunk meg akciókkal, rendezvényekkel kapcsolatos információkat, amennyiben ezt megteszik. 

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.

Megtisztelő lenne számunkra, ha továbbra is a Kiadó törzsvásárlói között üdvözölhetnénk, bízunk abban, hogy továbbra is köreinkben üdvözölhetjük majd!

Hűségét az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után egy 500 Ft-os kuponnal jutalmazzuk!

Ezúttal a szállítási költségünket csökkentettük, hiszen nincs is annál kényelmesebb, mint amikor a várva-várt könyvet a házhoz viszi a futár!

Ehhez nincs is más teendő, mint 7000 Forint felett vásárolni a Trivium Kiadó kínálatából és június 4-ig ingyen kiszállítjuk Önnek kedvenc írói könyveit! 

Válogasson újdonságaink, bestsellereink közül, vagy adja le előrendelését olyan ikonikus könyvekre, mint például a júniusban ismét megjelenő "A boldogság művészete" című kötet, amely vitathatatlanul az egyik legismertebb és legkeresettebb könyv a Dalai Lámától!

Rádió interjúk könyvekről

Facebook