Könyveink

Csomagátvétel már a GLS CsomagPontokban is

Online vásárlásnál már kérheti csomagját az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPontba is. Így az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 200 településének több mint 500 pontján. A GLS CsomagPontok különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejében. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.

A GLS CsomagPont keresővel egyszerűen megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont.

GLS CsomagPont-keresés

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Híreink

Ingyenes kiszállítás advent második hetében

Ingyenes kiszállítás advent második hetében

December 14-ig a postaköltséget átvállaljuk Öntől, amennyiben 5000 Forint felett rendel webáruházunkból, ezen összeg alatt pedig mindössze 500 Ft-ba kerül a szállítási költség. A minimum rendelési érték minden esetben 3000 Forint az akció ideje alatt. Az akció a készlet erejéig érvényes, nem kereskedelmi mennyiségben.

További ajánlatunk

20%
3 450 Ft 2 760 Ft 2 629 Ft + afa

Rádió interjúk könyvekről

Facebook