Könyveink

Áprilisi könyvújdonságaink!

Tekintse meg az áprilisban megjelenő könyvújdonságainkat, melyeket most 25% kedvezménnyel rendelhet meg!

 

Nermin Bezmen  Szerelemben, háborúban

Kurt Szejt és Murka II.kötet

Törökországban 45 kiadás!

A TV-ből  is ismert sorozat alapjául szolgáló regény 2. kötete. Szejt kénytelen szembesülni a zord valósággal. A szívében egyszerre két nő él! Szenvedélyes szerelemmel rajong távoli kedvese, Sura iránt, miközben gyengéden szereti török feleségét. Vajon lehet-e így élni és boldognak lenni? Érdekessége, hogy életrajzi ihletésű, mert Szejt az írónő nagyapja!

ára: 4490 Ft


Robert Lawson  Az Anya

A lélek útja szerzőjének új könyve egy fiatal lányról szól, aki esténként bájait mutatja meg egy Night Clubban. Egyik éjjel, vonakodva, de elfogadja egy férfi ajánlatát, s ezzel az egész élete megváltozik. A férfi  megerőszakolja. A lány első gondolata az abortusz, de barátnője meggyőzi arról, hogy minden okkal történik. Megindító történet, mire is  képes egy összetört, de szerető anyai szív.

Ára 3490 Ft


Alina Bronsky Baba Dunya utolsó szerelme

Levelek Csernobilból

Évekkel a csernobili reaktorbaleset után az emberek saját felelősségükre visszaköltözhettek a falujukba. Baba Dunya is a Csernobil-hazatérők egyike. Ott folytatja a régi életét, ahová az emberek többsége  a lábát se tenné be.

Története felkavaró és elgondolkodtató,de  üzenete egyben  túlélésre tanít és az élet apró örömeinek fontosságát hirdeti.

ára: 2790 Ft


Dr. Michael Bohne

Tessék kopogtatni!

A stresszoldás és a lelki egészség megőrzésének új módja

A lelki önsegély műfajába tartozó könyv Németországban már a 45 kiadásban jelent meg. A neves pszichológus és pszichiáter szerző bevezet minket a kopogtatásterápiába. elmagyarázza, hogy a 16 akupunktúrás pontra gyakorolt nyomás milyen problémák kezelésére alkalmas.  ára: 1790 Ft:

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
3 490 Ft 2 617 Ft 2 493 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

További ajánlatunk

20%
2 940 Ft 2 352 Ft 2 240 Ft + afa

Facebook