Könyveink

Adjátok vissza az életemet!

adjatok-vissza-az-eletemet.jpg
adjatok-vissza-az-eletemet.jpg
Cikkszám: 978-963-9711-20-4
2 790 Ft 2 232 Ft
2 126 Ft + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:Adjátok vissza az életemet!
Alcím:Memoár
Író:
  • Marina Nemat
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Keménytábla
Oldalszám:312
Méret:135 x 200 mm
ISBN:978-963-9711-20-4
 

Könyv ismertetője

„Két fegyveres, szakállas őr állt az előszobában. Egyikük nekem szegezte a fegyverét. Úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből, és egy filmet néznék. Anyám teste remegett és arca fehér lett. Az apám bámult engem és a könnyek végigfolytak az arcán. Nem láttam őt sírni nagyanyám halála óta."
Mindez nem kitalált regény, hanem drámai érzékkel megírt szívszorongató valóság. A hamarosan filmen is látható regény hitről, szerelemről, de – mindenek előtt a túlélésbe vetett örök reményről szól.
Húszegynéhány év távlatából az iráni forradalom a politikai hatalmi játszmák témakörébe tartozik. Ám az irániak számára, akik akkor éltek – és szerettek -, olyan volt, mintha megőrült volna a világ. Könyveket tiltottak be, a nyilvános érzelemnyilvánítás bűnténynek számított, felnőtteket és fiatalokat egyaránt letartóztattak és börtönbe vetettek.

1982. Az iráni forradalom tetőfoka. A tizenhat esztendős Marinát két iszlám gárdista viszi el. A hívő keresztény lány azért ítéltetett az iszlám társadalomra veszélyesnek, mert azt követelte, hogy ne kormánypropagandával foglalkozzanak matematika órán.
A börtönben megkínozzák, halálra ítélik, és feltehetően ki is végzik, ha a forradalmi őrség egyik tagja utolsó pillanatban meg nem menti a kivégzőosztag elől. Az élete ára – térjen át az iszlám hitre és legyen a felesége. Férjét azonban meggyilkoltatják... Feleségül megy Andréhoz, a katolikus magyar származású orgonistához. Bár tudja, hogy keresztény férfi nem vehet el iszlám nőt, és ha kiderül, mindkettejüket megölik...
Marina nem tud szabadulni börtönbeli emlékeitől, úgy dönt, megírja páratlan túlélés-történetét, mely a világon mindenhol sikerkönyv.
Jelenleg az írónő Torontóban él magyar származású férjével, Andréval és két fiával.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

20%
3 590 Ft 2 872 Ft 2 735 Ft + afa

Híreink

7000 forint felett ingyenes kiszállítás!

Fontos tudnivalók és óriási kedvezmény Olvasóink számára!

Az Adatvédelmi törvény módosulása miatt kérjük, hogy a hírlevelünkben erősítsék meg feliratkozásukat! Május 25-étől csak akkor küldhetünk ki Önöknek hírlevelet és oszthatunk meg akciókkal, rendezvényekkel kapcsolatos információkat, amennyiben ezt megteszik. 

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.

Megtisztelő lenne számunkra, ha továbbra is a Kiadó törzsvásárlói között üdvözölhetnénk, bízunk abban, hogy továbbra is köreinkben üdvözölhetjük majd!

Hűségét az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után egy 500 Ft-os kuponnal jutalmazzuk!

Ezúttal a szállítási költségünket csökkentettük, hiszen nincs is annál kényelmesebb, mint amikor a várva-várt könyvet a házhoz viszi a futár!

Ehhez nincs is más teendő, mint 7000 Forint felett vásárolni a Trivium Kiadó kínálatából és június 4-ig ingyen kiszállítjuk Önnek kedvenc írói könyveit! 

Válogasson újdonságaink, bestsellereink közül, vagy adja le előrendelését olyan ikonikus könyvekre, mint például a júniusban ismét megjelenő "A boldogság művészete" című kötet, amely vitathatatlanul az egyik legismertebb és legkeresettebb könyv a Dalai Lámától!

Facebook