Könyveink

A pokol kapujában

a-pokol-kapujaban.jpg
a-pokol-kapujaban.jpg
Cikkszám: 963-9367-80-X
1 990 Ft 1 592 Ft
1 516 Ft + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:A pokol kapujában
Alcím:Egy vietnámi veterán útja az erőszak őrületéből a békéig, a buddhista szerzetességig
Író:
  • Claude Anshin Thomas
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:192
Méret:125 x 200 mm
ISBN:963-9367-80-X
 

Könyv ismertetője

„Tizenhét éves koromban lettem az Egyesült Államok hadseregének katonája, amikor önkéntesként jelentkeztem vietnami szolgálatra. Azzal, hogy fegyvert fogtam, közvetlenül felelős vagyok több száz ember meggyilkolásáért. Amikor végül összeraktam életem szilánkjait és felfedeztem a harc során darabokra tört szívemet, rádöbbentem, hogy semmi nem igazolja a gyilkolást, nincs éles határvonal a jó és a rossz erőszak között, és háború nem lehet feddhetetlen. A háború mindössze a szenvedés előidézése.
Hosszú út vezetett odáig, hogy megértsem és elfogadjam az első buddhista tanítást, hogy NE ÖLJ. Ami egyben az ötödik keresztény parancsolat is.
Ebben a könyvben az utam során írt feljegyzéseim találhatók. Általuk próbálom megosztani a leckét, amelyet megtanultam, s nem csak a monostorokban, ahol képzésem kaptam, hanem lövészárokban, s az otthonokban, ahol rájöttem Buddha meglátásának igazságára a szenvedés valóságáról.Mindenkinek meg van a maga Vietnamja, mindenkinek meg van a maga háborúja. Az emberek minden nap újra megélik saját élményeiket az erőszakról, gyermekkorról, traumáról, ám valamennyien boldogságra vágyunk, de ehhez meg kell értenünk saját szenvedésünket."

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
4 490 Ft 3 368 Ft 3 207 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

Rádió interjúk könyvekről

Facebook