Könyveink

4 vércsoport szerinti diéta cukorbetegeknek

4-vercsoport-szerinti-dieta-cukorbetegeknek.jpg
4-vercsoport-szerinti-dieta-cukorbetegeknek.jpg
Cikkszám: 963-9367-52-4
0 FtÉrdeklődjön
Érdeklődjön + Áfa
Kiadó: Trivium Kiadó
Eredeti cím:4 vércsoport szerinti diéta cukorbetegeknek
Alcím:A vércsoportok szerinti táplálkozás
Író:
  • Dr. Peter J. D' Adamo
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Keménytábla
Oldalszám:224
Méret:135 x 200 mm
ISBN:963-9367-52-4
 

Könyv ismertetője

Dr. Peter J. D'Adamo elismert természetgyógyász-orvos, kutató az 1990-es év orvosává választotta az Amerikai Természetgyógyász-orvosok Szövetsége.  Könyveit több mint ötven nyelvre lefordították és több millió példányban keltek el. Kiterjedt kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett a vércsoport és a betegség-egészség összefüggései területén, melyek számos nemzetközi elismerést arattak.

A vércsoport szerinti étrend, most a cukorbetegséggel szemben ad célirányos tervet az olvasó kezébe. A szerző olyan, eddig sehol meg nem található segítséget nyújt az érdeklődőknek, amely a cukorbetegség jó néhány komplikációjának a megelőzését, kezelését és visszafordítását teszi lehetővé.

·        A személyre szabott étrend segít Önnek kontroll alatt tartania a testsúlyát és szabályozni inzulinszintjét.·        A rendkívül hasznos ételek új kategóriája kiemeli az erőteljes cukorbetegség ellenes hatással bíró táplálékokat a vércsoportok szerint.·        Vércsoportok szerint összeállított vitaminok, táplálék-kiegészítők és gyógynövények célozzák a cukorbetegség előjeleit és magát a betegséget·        Négyhetes, gyakorlati stratégiát kínáló terv az induláshoz, evéshez, testedzéshez és a megfelelő életmódhoz.

Ha Ön vagy a szerettei közül valaki aggódik a cukorbetegsége miatt, vagy éppen kezelés alatt áll miatta, ez a személyre szabott útmutató a tápláléktáblázatok és vércsoport szerinti étrendi ajánlásaival a cukorbetegség megelőzhető, illetve féken tartható.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

Rádió interjúk könyvekről

Facebook