Könyveink

Férfiak városa

ferfiak-varosa.jpg
ferfiak-varosa.jpg
Cikkszám: 936-9367-84-5
0 FtÉrdeklődjön
Érdeklődjön + Áfa
Kiadó: Egyéb
Eredeti cím:Férfiak városa
Alcím:Szórakoztató, szellemes, pikáns történet férfiakról és nőkről, akik már kimondták a boldogító(?) igent
Író:
  • Jane Green
Nyelv:
  • Magyar
Kötésmód:
  • Kartonált
Oldalszám:320
Méret:135 x 200 mm
ISBN:936-9367-84-2
 

Könyv ismertetője

Képzeld el Hamupipőkét egérbarna hajjal, smink nélkül, kifakult farmerban és agyonmosott, bő pulcsiban. Nos, ilyen Alice. Kitűnő anyag, hogy némi hajfestékkel, sminkkel, pár kiló mínusszal és elegáns ruhákkal szőke szépséget faragj belőle.
Aztán képzeld el Mesebeli királyfit. Ő Joe. Mellesleg sikeres befektetési bankár és hírhedt szoknyabolond. Alice még az általánosból ismeri Joe-t, ő volt az Elérhetetlen ideál. Tizenöt év múltán is elakad a szava, amikor összefut vele egy partin. Megtörténik a csoda: Joe randevúra hívja. Hogy miért? Mert itt az ideje, hogy legyen valaki, aki gondoskodik róla, akihez egy stresszes nap után haza lehet menni, egyszóval meglátja a szürke verébben az ideális „feleséganyagot".
Alice-ből a jól szituált Joe gyönyörűvé varázsolt, irigyelt hitvese lesz. Ámde Joe nem sokáig bírja a monogámiát, váltogatja a szeretőit – „hisz ez csak szex". Joe-t áthelyezik New Yorkba, s amikor találnak egy csodálatos régi házat, Alice úgy érzi, minden álma beteljesült, és hisz az újrakezdésben. Egy ideig valóban boldogok, de nemsokára kezdődnek Joe éjszakába nyúló „üzleti vacsorái" és a többnapos rejtélyes távolmaradások.
Alice-nak döntenie kell. Joe még mindig az a férfi, akit valaha akart: Szívdöglesztő, sikeres és kedves. Csakhogy reménytelenül és megrögzötten hűtlen. Harcoljon érte, vagy emelt fővel hagyja el, és kezdjen új életet?
A nagysikerű Nők városa szerzőjének regénye hónapokig vezette az angol bestseller listákat.

Értékelés+Eddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez

Hírlevél

Értesüljön legfrissebb akcióinkról, könyveinkről első kézből.

NAIH-75246/2014.

Előkészületben

25%
3 490 Ft 2 617 Ft 2 493 Ft + afa

Híreink

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

A Navarra trilógia csak a kiadóban 30% kedvezménnyel

Amennyiben együtt rendeli meg a Navarra trilógia első három kötetét, úgy most 30% kedvezményt adunk Önnek.
Dolores Redondo Navarra trilógia krimi csomag

Az I. kötet A láthatatlan őrző 29, a II. kötet A csontok öröksége 12, a mostani kötet, az Áldozat a viharnak pedig 7 kiadásban jelent már meg, és 1 millió példányban kelt el csak Spanyolországban. A trilógiát 33 országban adták ki, és már forgatják a filmet is, mely 2017-ben kerül a mozikba.

Nyomozzon együtt Amaia Salazar felügyelőnővel a mitológia, a kereszténység és a mágia világában. A trilógia befejező részében a Pireneusok mondavilága, egy szekta több évtizedes tevékenysége és alantas pszichológiai játszmák teszik még érdekfeszítőbbé  Amaia Salazar nyomozását  és családjának történetét.

Facebook